Cine sunt eu ?

              Dacă dorești să mă cunoști mai bine, iată câteva lucruri pe care aș dori să ți le împărtășesc despre mine.

Sunt un om ca toți ceilalți cu o mulțime de gânduri, emoții, comportamente, convingeri și valori personale.

Întotdeauna am fost fascinată de complexitatea psihicului uman și interesată de modul de funcționare al triadei  conștient- subconștient-inconștient  care e responsabilă de gândurile, emoțiile și acțiunile noastre zilnice.

În momentele delicate ale vieții mele am simțit nevoia să  mă ajut pe mine însămi și astfel am descoperit psihoterapia.

          Acum câțiva ani am pornit pe acest drum al descoperirii de sine, un drum al conștientizării, al schimbării și implicit al dezvoltării - drumul formării în psihoterapie pozitivă. Nu a fost un parcurs ușor, însă a fost cel mai frumos dar pentru sufletul meu. După o temeinică pregatire teoretică și practică, am decis să însoțesc în călătoria lor pe cei care au curajul să solicite ajutor pentru rezolvarea problemor de natură psiho-emoțională cât și pe cei  care doresc să se cunoască mai bine pe sine și să se dezvolte personal.

          Motto-ul meu este : „Acceptă ceea ce nu poți schimba - Acționează asupra ceea ce poți schimba”. Consider că o mare parte din tensiunile noastre lăuntrice provin din neacceptarea a ceea ce ne este dat. Prin acceptarea aspectelor neplăcute, dureroase și descoperirea intenției pozitive din spatele acestora putem acționa pentru a ne regăsi echilibrul emoțional. 

                Viața este un dar prețios, merită să trăim fiecare clipă din plin!

 

Ținem legătura